Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2010 22:45 - Какво представлява МЛМ бизнеса?
Автор: mariyanasim Категория: Бизнес   
Прочетен: 1087 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 10.11.2010 22:47


image
Финансова независимост, възможности за реализиране на нашите желания и постигане на успехи на всички нива. Tези три неща са наистина особено важни за всеки от нас. Дават ни самочувствие и ни позволяват да живеем щастливо и спокойно. Мeko казано,  те служат за задоволяване на нуждите и потребностите ни.

Ще опиша защо МЛМ може да ни даде възможност да постигнем тези неща и при какви условия МЛМ ще ни ги даде и при какви дори възможностите на МЛМ ще бъдат недостатъчни. Това, което обаче е важно наистина да се знае е, че отговорите на всички въпроси са само в нас и никъде другаде. В нас самите са всички решения, които търсим.

И така, как МЛМ ще ни даде шанс да постигнем тези неща наречени с думите независимост, възможности и постигане на успехи. За да намерим отговорите, трябва първо да зададем въпрос: Как можем да постигнем независимостта си, да получим по-големи възможности и да постигаме успехи.Само самите ние сме ключът към собствения си успех. Той няма да дойде наготово. В нас самите трябва да търсим онова, което ще ни направи успешни. Единствено, можем да получим малко помощ отвън, тогава когато разучаваме опита на другите. Как те са успели в своите начинания и как са превърнали многото блъскане и работа в успех? Точно този е въпросът, който може да промени много неща.

Разбира се, всеки от нас може да измисли нещо ново и революционно, което да промени съдбата му и в такъв случай, просто големи поздравления, вие вече имате достатъчно много. За съжаление, малко са хората като вас и за останалите е добре да стъпим на опита на другите и да доизграждаме онова, на което вече са положени основите. МЛМ е точно такъв вариант за бизнес. Основите на МЛМ са изградени отдавна. Ясни са и плюсовете и минусите на МЛМ, вече от нас зависи как ще ги интерпретираме.

Често, четейки статии за различните начини за печелене на пари, попадаме на такива, които ни обещават много успехи с никакви усилия. Най-често се стига и до убеждения от типа на работи много в началото, а после няма да работиш и се дават примери с инерцията и такива подобни като “Представете си, че бутате голям камък на хълм. Докато стигнете на върха е трудно, но след това камъкът сам пада надолу и вие се радвате на вашия успех”. Всъщност, в реалния живот не е точно така, тъй като често камъкът наистина пада надолу, но за съжаление върху собствената ни глава, най-често във вид на разочарование от недостигане на предварително заложените цели. Същото е и при МЛМ.

Повечето от вас са чували за МЛМ фирми, виждали и са се сблъсквали с подобно нещо досега. Нещо повече, всички ние прилагаме МЛМ ежедневно, без повечето от нас дори да разберат. А това, което наистина малко хора наистина осъзнават е колко добра възможност за правене на пари е МЛМ. Това е един от няколкото познати на човечеството отговори на въпроса КАК да работим,.

Какво представлява МЛМ?

В България, МЛМ е познат най-вече от работата на различни качествени и не чак дотам козметични и здравословни продукти за тялото. При нас системата работи по следния начин. Дистрибуторите, работещи с МЛМ фирми, получават стоката от производителя със съответната отстъпка и в тази отстъпка е печалбата, която дистрибуторът получава. Освен това той печели и от привличането на други дистрибутори към МЛМ фирмата, тъй като по този начин самата МЛМ фирма получава по-голямо разпространение и се отблагодарява.

Тук се и разделят правилно работещите в МЛМ и само работещите в МЛМ. Целта на всеки работещ човек оттук нататък е да продава колкото се може повече и да печели от отстъпката, която производителят му предлага. Огромен труд, който отговаря на максимата, печеля 100 процента, от работата на един човек. За работещия човек вариантите са два. Той или се скъсва от работа и изкарва пари за прехраната си и става зависим и от тази си дейност, въпреки възможностите, които му предлага мрежовия маркетинг или скоро се отказва и става зависим от някоя съвсем друга дейност.

Правилно работещите в МЛМ скоро разбират, че изречението “дистрибуторът печели и от привличането на други дистрибутори към МЛМ фирмата, тъй като по този начин самата МЛМ фирма получава по-високо разпространение и се отблагодарява”, не е безмислено и започват да действат на принципа – печеля по 1 процент от усилията на сто човека. Иначе казано, тези хора влагат своето време и усилия да работят върху изграждането на активи, които след това да им носят печалба.

Това се нарича  човек ,който е разбрал принципа на мрежовия бизнес.

Това е и отговорът на въпроса КАК. Създавайте активи! Фактори и елементи, които след време ще ви носят доходи без директно да се занимавате с тях. Точно затова МЛМ е толкова добър. МЛМ дава лесна възможност за създаване на активи и при това без голяма първоначална инвестиция, без огромни текущи разходи, без началници и норми. Вие командвате парада и определяте плана и стратегията за работа. Никой не ви държи сметка за това как работите и по колко. Ваша е отговорността за начина на работа. Това се нарича правилно работещ човек, нали?

МЛМ е възможност, която трябва да бъде осмислена на всяка цена.

Разбира се, първото нещо, което човек трябва да направи когато реши да се занимава с МЛМ е да проучи пазара. Важно е да започне работа в нещо, което му е сравнително познато и освен това да проучи сериозността на МЛМ фирмата, на която предпочита да става дистрибутор. Основно правило е голямата част от продукцията на МЛМ фирмата да се продава на краен потребител, а не само между МЛМ дистрибуторите. Логиката е проста. Ако стоката се продава само от МЛМ дистрибутор на нови МЛМ дистрибутори, то в един момент притокът от нови дистрибутори ще секне. Тогава печалбите ще намалеят. При наличие на покупки от краен потребител обаче, това няма как да стане и вече за всеки ще е удоволствие да печели пари забавлявайки се, както обичат да казват повечето МЛМ компании.

Една такава възможност е NWA.Разнообразието на стоки събрани на едно място и факта,че компанията е нова предлагат една много добра възможност за всички,които са решили да започнат една нова работа.

Така или иначе, добре проучен и разбран МЛМ бизнес в комбинация с достатъчни усилия от страна на МЛМ дистрибутора ще доведе до отлични бизнес резултати и създаване на печеливши активи, които носят доход, дори и да не се занимавате с тях. Без инвестиции, без ценз, единствено с вяра в себе си и достатъчно желание за труд.

Възможността я има. Има и спечелили, има и загубили. Въпросът е, къде ще сме ние след няколко години?

Вземете своето решение днес.Може да направите това с NWA!
mlm.nwadistributor.com/



Тагове:   Какво,   МЛМ,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mariyanasim
Категория: Бизнес
Прочетен: 47574
Постинги: 18
Коментари: 10
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930