Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2010 21:54 - Нова Година - 2011
Автор: mariyanasim Категория: Бизнес   
Прочетен: 2530 Коментари: 0 Гласове:
1



image

Остават броени дни до края на 2010 година.

За някои тя беше успешна,за други не толкова.За мен 2010 беше година на промените.Появата на NWA ме накара да променя живота си.Шанса да бъда част от такава голяма идея ,не бе за изпускане.Не се замислих за секунда.

Приобщавайки компании от различни пазарни сегменти под едно общо име , NWA се насочва към разпространение на висококачествени продукти , подходящи както за масовия потребител , така и за най-изтънчения вкус. Network World Alliance прави световния бизнес глобален , премахвайки международните бариери и въплъщавайки модерното иновативно мислене в своята маркетингова концепция. Политиката на алианса се състои в създаване на широка мрежа от дистрибутори ; сътрудници и координатори ,които използват продуктите и давайки личен пример увеличават многочислено мрежата на потребителите.Network World Alliance e далеч повече от МЛМ . Хелмут Спикер основа компанията на бъдещето . Невероятно успешен продукт създаден като надграждане на класическите мрежи за МЛМ и внедряване на най-модерните интернет базирани технологии . Немският модел на Спикер направи изключителен фурор по света и завладя всички пазари заради своята гъвкавост и уникалност.

"Можем отново да започнем да мечтаем и тези мечти могат да станат реалност. Моята Network World Alliance ще Ви помогне да превърнете мечтите си в конкретни цели, които всеки може да постигне. Силните екипи ще се целят и ще постигат финансови възнаграждения, пътувания, коли, яхти. Може да помогнете на други хора да успеят и да се наслаждавате на плодовете на вашия собствен успех. Network World Alliance или NWA, ще Ви предостави инструментите и възможностите. Време е да се възползвате. Ние осигуряваме едно обединение на сила и увереност. Нашите компании ще доставят на своите клиенти висококачествени, иновативни продукти от различни пазарни сегменти . Свободното предприемачество вече не е едно празно обещание. Задава се нова ера в предприемачеството. Помогнете ни да творим историята. Нека NWA бъде Вашия бъдещ партньор. Сред необятния избор на идеи и продукти, със сигурност ще откриете тези ,които най-близо се доближават до самите Вас .Възползвайте се от разнообразието и избора, които ви предлагаме.

Желая Ви страхотно забавление и успех с NWA.

Хелмут Спикер"

Това са думите на Спикер при старта на NWA.

Нека през Новата 2011 година много от Вас се възползват от предоставения им шанс - да пазаруват висококачествени стоки директно от производителя , да се включат в голямото семейство на NWA.

marianasim1970@abv.bg
mlm.nwadistributor.com/

 



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mariyanasim
Категория: Бизнес
Прочетен: 47582
Постинги: 18
Коментари: 10
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930